HANDELS
UDDANNELSEN.DK
HANDELS
UDDANNELSEN.DK
Mobile Menu

Fakta

2 ÅR I VIRKSOMHEDEN

Praktikuddannelsen/Hovedforløbet varer 2 år.

PRAKTIK

Praktikken tilrettelægges i forhold til virksomhedens konkrete arbejdsfunktioner via et pointsystem.

8-12 SKOLEUGER

Der er 8-12 ugers skole i løbet af det 2 årige hovedforløb.

UDBREDELSE

Der kan søges om godkendelse fra 1. august 2018

Digital handel, handelsuddannelsen

Arbejdsområde

Næsten alle virksomheder, der driver e-business kan uddanne elever til specialet Digital handel B2B. Uddannelsen giver gode muligheder for at arbejde bredt med digitalt salg, og eleven skal kunne løse alle almindeligt forekommende opgaver på virksomhedens digitale platforme.

OPLÆRINGEN I VIRKSOMHEDEN

  • Uddannelsens praktikdel er struktureret efter fem områder:
    Koncept & digital forretningsforståelse
  • Virksomhed digitale platform
  • Digitalt salg & kundekontakt
  • Digital drift
  • Data management

I starten af praktikperioden udarbejder virksomheden sammen med eleven en plan for oplæring, en praktikplan. Praktikplanen bygges op af nogle obligatoriske praktikmål (som skal tillæres), og valgfrie praktikmål som kan tilvælges, ud fra virksomhedens profil og elevens ønsker. Derfor er fleksibiliteten i uddannelsen Digital handel B2B stor, da virksomheden og eleven har mulighed for at sammensætte en praktikplan, der netop passer til virksomhedens profil og elevens ønsker.

 

SKOLEOPHOLDENE I HOVEDFORLØBET

I alt er der 9-13 ugers skoleophold inkl. den afsluttende fagprøve i løbet af hovedforløbet, hvor der er rig mulighed for at vælge netop de fag, som passer bedst til virksomhed og elev. I 3-7 uger kan elev og virksomhed vælge relevante fag fra et katalog.

Karrieremuligheder

Når du er uddannet, kan du arbejde videre med logistik, køb og salg i B2B-virksomheder eller åbne din egen handelsvirksomhed. Du kan også læse videre til handelsøkonom, markedsføringsøkonom, logistik- økonom, på en akademiuddannelse eller noget helt fjerde. Handelsuddannelsen åbner døre til mange muligheder inden for B2B.

E-handelssælger
Salg
Sælger/ accountmanager
Salg