HANDELS
UDDANNELSEN.DK
HANDELS
UDDANNELSEN.DK
Mobile Menu
Tidligere sportsstjerne og nuværende tv-vært Josefine Høgh er vært, når handelsuddannelsen skal finde de to unge, der skal repræsentere faget og Danmark ved EuroSkills næste år.

Det bliver tv-vært og tidligere sportsstjerne Josefine Høgh, der skal guide deltagere og gæster gennem programmet, når Det faglige Udvalg for Handelsuddannelsen afvikler kvalifikationskonkurrence til EuroSkills fredag den 20. september.

Her skal hun være tråden, der holder sammen på både præsentationer af deltagere og at ingen får for meget eller for lidt tid, når de syv hold skal præsentere deres case og herefter besvare spørgsmål fra dommerne.

– Jeg glæder mig meget til at se, hvad eleverne kan præstere ud fra den case, de har fået. Det bliver en spændende dag, hvor elevernes faglighed kommer til syne, og det glæder jeg mig til at være en del af, siger Josefine Høgh.

Værten er ikke ubekendt med rollen som vært ved konkurrencer for erhvervsuddannelser. Tidligere på året var hun vært ved afslutningsceremonien ved DM i Skills i Roskilde.

 

Om udtagelseskonkurrencen til EuroSkills

De syv hold kommer fra samlet 11 virksomheder fordelt over hele landet og holdene er ikke nødvendigvis to personer fra samme virksomhed. Så der er god mulighed for at få afprøvet virkelighedens synergieffekter, når to elever med forskellige kompetencer skal løse opgaven.

Selve konkurrencen afholdes fredag den 20. september i Kosmopols lokaler i indre København.

Her skal eleverne præsentere deres løsning på en konkret case foran et dommerpanel bestående af repræsentanter fra Dansk erhvervsliv og iværksættere.

Josefine Høgh er vært ved kvalifikationskonkurrencen for handelsuddannelsen til EuroSkills