HANDELS
UDDANNELSEN.DK
HANDELS
UDDANNELSEN.DK
Mobile Menu

MINE ANSVARSOMRÅDER

Produkter og SEO-optimering.

MIN KARRIEREVEJ

Jeg var allerede ansat som studiemedhjælper på hovedkontoret i Årslev, da jeg faldt over stillingsopslaget om E-handelsassistentelev.  Jeg var på daværende tidspunkt igang med at læse Ha jur., men var i tvivl om, hvorvidt dette var det rette for mig. Jeg besluttede mig for at stoppe mit studie og søge stillingen som elev. Allerede 2 timer efter samtalen blev jeg kontaktet af e-commerce afdelingen der gerne ville tilbyde mig jobbet.

DERFOR VALGTE JEG EN HANDELSUDDANNELSE

Jeg valgte uddannelsen fordi den var en god kombination af praksis og teori. Det er en brugbar uddannelse hvor du samtidig får en masse faglig viden og forståelse, fordi du får lov at sidde med ansvarsfulde opgaver fra dag ét.

DET BEDSTE VED UDDANNELSEN

Det bedste ved uddannelsen er at den giver dig et reelt billede af hvordan et liv med fuldtidsjob fungerer. Du lærer at få en rutine, og du får et uundværligt netværk inden for branchen hurtigt.

MIN FREMTID

Der er rigtig mange muligheder. Man kan vælge at arbejde sig op igennem systemet, eller man kan læse videre. Der findes et hav af uddannelser man kan bygge ovenpå sin assistent, men hvis du har brug for en pause for skolen, oparbejder du stadig anciennitet og erfaring. Jeg vil gerne læse videre, og blive ved med at bygge på min viden, enten igennem en HD eller en akademiuddannelse.